Blogs

Ik ga op vakantie en ik neem mee….

Wanneer ik met vakantie ga pak ik altijd een dag van tevoren mijn tas in, terwijl ik me na de laatste keer had voorgenomen om dat eerder te doen. Elk jaar is daar het moment dat ik in mijn hotel kamer sta en mezelf wel tegen het hoofd kan slaan. Dan ben ik weer iets belangrijks vergeten omdat ik zo gehaast mijn tas moest inpakken. Dit jaar wil ik dat echt gaan voorkomen.

Ik heb een lijstje gemaakt waarop boven aan staat “ Ik ga op vakantie en ik neem mee”. De weken ervoor kom ik altijd met dingen die ik zeker niet moet vergeten. Normaal dacht ik dat ik dit dan wel even kon onthouden, maar dat was natuurlijk niet zo. Nu schrijf ik het op zodat ik het niet vergeet. En alles wat op dat lijstje staat zal ik dan een paar dagen van te voren inpakken.

Wat bij mij hoog op het lijstje staat zijn natuurlijk mooie kleuren. We gaan altijd naar een plek waar het draait om stappen. Dus kleren en verzorgingsspullen zijn erg belangrijk voor me. Een ander belangrijk punt is mijn zonnebril. Ik heb op dit moment een Ray-Ban Erika, wat ik helemaal een geweldig model vindt. Een zonnebril vindt ik zo belangrijk omdat ik snel last krijg van me ogen door de zon. Dit is eigenlijk al sinds ik een klein kind ben. Vooral in het buitenland had ik snel last van de zon, leek net alsof de lichtsterkte helemaal anders is dan in bijvoorbeeld Nederland. Voordat ik een Erika zonnebril van Ray-Ban had had ik een een mooie piloten bril.

Ray Ban Aviator

Heb altijd heel erg genoten van deze zonnebril maar na 6 jaar dezelfde zonnebril was het toch even tijd voor wat anders.

Een ander belangrijk punt op mijn lijstje zijn zwemspullen. Als we niet op stap zijn zijn we of aan het slapen of we liggen bij het water. Daar lig ik dan lekker met mijn zonnebril op en handdoekje. Daarnaast vind ik het heel leuk om te duiken, daarom heb ik ook altijd mijn duikspullen bij. Ik duik ooit uren per dag als ik met vakantie ben. Het lijk dan alsof je helemaal in een andere wereld terecht komt.

Als ik mijn lijstje zie merk ik als snel dat ik altijd de leukste dingen wel bij heb. Maar vergeet vaak belangrijke dingen als een tandenborstel of een scheerapparaat. Dat gaat me dit jaar niet overkomen, want ik heb mijn lijstje met belangrijke benodigdheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *