Blogs

Mijn (Rob de Jong) ervaringen met Falke Family kniekousen

Ben gevraagd om mijn ervaringen te delen met een groter publiek omtrent de steeds populairder wordende Falke kniekousen model Family. Dit is een zeer luxe kniekous. Een beetje de Rolls-Royce onder de kousen.

Ik bezit denk ik nu al een aantal paar in verschillende kleuren voor meer dan een jaar. Ik moet zeggen ze zitten als gegoten.

-> Alle Falke kniekousen alleen bij hemdvoorhem.nl

Sinds ik Falke kniekousen draag en dan specifiek Family model kijk ik niet meer terug. Ik ben helemaal om. Sindsdien heb ik bij de winkel hemdvoorhem meerdere paren bijbesteld. De sokken zijn lekker warm maar niet te dik. Ze kunnen zowel casual als zakelijk gedragen worden. Ikzelf draag ze overal.

Ik heb ook een paar paren geschonken als gift zijnde aan beste vrienden. Die hebben de kniekousen ook geprobeerd. Toegegeven het dragen van kniekousen is niet voor alle mannen weggelegd. Maar die mannen die ervoor openstaan die lopen weg met Falke Family, letterlijk en figuurlijk.

-> Hemdvoorhem Falke Family: Antraciet, blauw zwart

Ik heb wel een verzoek aan Falke of ze de kniekousen ook in andere kleuren willen uitbrengen zoals bordeaux rood dat vind ik mooi en ook oranje zou tof zijn voor wanneer Nederlands elftal zich weer eens ergens voor kwalificeert.

Enfin ik koop die kniekousen dus altijd bij hemdvoorhem. Zij lijken het verkooppunt te zijn binnen Nederland voor alle Falke producten, althans naar mijn ervaring hebben zij het grootste assortiment en ook de scherpste prijzen niet geheel onbelangrijk.

Ik moet echter wel toegeven dat ik nooit de kans gehad heb om andere Falke modellen zoals Tiago en Airport echt aan de tand te voelen dat moet ik dus nog een keer doen in de nabije toekomst. Misschien verander ik dan wel van mening. Want dit lijken ook zeer kwalitatieve kousen te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *